Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ραφαελα Σπανουδακη / new1

Ραφαελα Σπανουδακη / new1. 7 ιουνίου 1994 στη ρόδο) είναι ελληνίδα αθλήτρια του στίβου. Είχε προηγηθεί η πρόκριση της στα ημιτελικά (23.16. Την 9η θέση με 23.38 πήρε η ραφαέλα σπανουδάκη στη β΄ ημιτελική σειρά των 200μ κατά την 4η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Μπήκα στις 24 του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό.

Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Την 9η θέση με 23.38 πήρε η ραφαέλα σπανουδάκη στη β΄ ημιτελική σειρά των 200μ κατά την 4η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Εκτός ημιτελικών η σπανουδάκη στα 100 μ. Την κούρσα που έψαχνε και παράλληλα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ.

new1
new1 from gym-tylis.ira.sch.gr
Born 7 june 1994), is a greek sprinter. Με υψηλές προσδοκίες πάει στο παγκόσμιο κλειστού στίβου η ελληνική αποστολή. Το δικό της μήνυμα για τη «μάχη» που δίνουμε όλοι κατά του κορωνοϊού, θέλησε να στείλει η ραφαέλα σπανουδάκη, με ανάρτηση της στα social media. Εκτός ημιτελικών η σπανουδάκη στα 100 μ. Το επίπεδο στους ολυμπιακούς είναι εξαιρετικά υψηλό» σημείωσε η σπανουδάκη μετά την παρουσία της στον ημιτελικό. Η ραφαέλα σπανουδάκη σημείωσε χρόνο 23.38 και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων. Μπήκα στις 24 του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας.

Αποκλείστηκαν από τον τελικό της σφυροβολίας.

Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16) έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids). Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Στους μεσογειακούς αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των 200μ γυναικών, αφού σημείωσε τον 23ο χρόνο με το 23.38 που σημείωσε. Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. Εκτός ημιτελικών η σπανουδάκη στα 100 μ. Αντίστροφα μετράει η ραφαέλα σπανουδάκη στο τόκιο (video). Την 9η θέση με 23.38 πήρε η ραφαέλα σπανουδάκη στη β΄ ημιτελική σειρά των 200μ κατά την 4η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Με υψηλές προσδοκίες πάει στο παγκόσμιο κλειστού στίβου η ελληνική αποστολή. All posts tagged ραφαέλα σπανουδάκη.

Είχε προηγηθεί η πρόκριση της στα ημιτελικά (23.16. Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids). Η ραφαέλα σπανουδάκη (γσ ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να κάνει στα 200 μ. Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019. Ετησια εκδηλωση τιμητικων βραβευσεων ελληνικησ ολυμπιακησ επιτροπησ.

Σούπερ μάρκετ: Σενάρια για είσοδο μόνο με αρνητικό self test ή μοριακό τεστ για τους ...
Σούπερ μάρκετ: Σενάρια για είσοδο μόνο με αρνητικό self test ή μοριακό τεστ για τους ... from thecaller.gr
Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί η πρόκριση της στα ημιτελικά (23.16. Δεν τα κατάφερε η ραφαέλα σπανουδάκη. Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16) έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο. All posts tagged ραφαέλα σπανουδάκη. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Στο τόκιο, με την ελληνίδα αθλήτρια να μην καταφέρνει να πραγματοποιήσει μία κούρσα, ανάλογη με τις προηγούμενες.

Born 7 june 1994), is a greek sprinter.

7 ιουνίου 1994 στη ρόδο) είναι ελληνίδα αθλήτρια του στίβου. Ντεμπούτο στο παγκόσμιο για τη ραφαέλα σπανουδάκη. Δεν τα κατάφερε η ραφαέλα σπανουδάκη. Στο μπέρμιγχαμ βρίσκονται ήδη για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. H ραφαέλα σπανουδάκη έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό των 200 μέτρων γυναικών, για ένα χιλιοστό (!) από την ιταλίδα, γκλόρια χούπερ. Αρχική ετικέτες δημοσιεύσεις με ετικέτες ραφαέλα σπανουδάκη χατζηρήγα. Την 9η θέση με 23.38 πήρε η ραφαέλα σπανουδάκη στη β΄ ημιτελική σειρά των 200μ κατά την 4η ημέρα των αγώνων στίβου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Εκτός ημιτελικών η σπανουδάκη στα 100 μ. 14:21αποκλείστηκε από τον τελικό των 200μ η ραφαέλα σπανουδάκη. 52.89 ειρήνη βασιλείου (αμεινίας μεσογείων) πανελλήνιο πρωτάθλημα α/γ, πάτρα (5/6). Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019. Η ραφαέλα σπανουδάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο. Η ραφαέλα σπανουδάκη σημείωσε χρόνο 23.38 και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων.

Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16) έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο. 14:21αποκλείστηκε από τον τελικό των 200μ η ραφαέλα σπανουδάκη. Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids). Το επίπεδο στους ολυμπιακούς είναι εξαιρετικά υψηλό» σημείωσε η σπανουδάκη μετά την παρουσία της στον ημιτελικό. H ραφαέλα σπανουδάκη έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό των 200 μέτρων γυναικών, για ένα χιλιοστό (!) από την ιταλίδα, γκλόρια χούπερ.

Τα πουλέν της Εθνικής ομάδας στίβου - Bizznews.gr
Τα πουλέν της Εθνικής ομάδας στίβου - Bizznews.gr from i1.wp.com
Αποκλείστηκαν από τον τελικό της σφυροβολίας. Η ραφαέλα σπανουδάκη από τη περσινή ακόμη χρονιά είχε δηλώσει πως ο στόχος της ήταν η η ραφαέλα σπανουδάκη προέρχεται από μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στη διάρκεια της οποίας. Η ραφαέλα σπανουδάκη σημείωσε χρόνο 23.38 και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων. Μπήκα στις 24 του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό. 06:15 ερτ2 ραφαέλα σπανουδάκη 100μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη σημείωσε χρόνο 23.38'' και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων, τερματίζοντας ένατη στη δεύτερη σειρά. Με υψηλές προσδοκίες πάει στο παγκόσμιο κλειστού στίβου η ελληνική αποστολή. Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16) έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο.

Η ραφαέλα σπανουδάκη δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό των 200μ γυναικών, αφού σημείωσε τον 23ο χρόνο με το 23.38 που σημείωσε.

Born 7 june 1994), is a greek sprinter. Η ραφαέλα σπανουδάκη έγινε το 16ο μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και μόλις χθες ο σεγασ έλαβε την πρώτη πρόσκληση για ελληνίδα αθλήτρια. Συμμετέχει στο αγώνισμα των 100 και 200 μέτρων. 7 ιουνίου 1994 στη ρόδο) είναι ελληνίδα αθλήτρια του στίβου. Το ταξίδι της ραφαέλας σπανουδάκη ολοκληρώθηκε στον ημιτελικό των 200μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη σημείωσε χρόνο 23.38 και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 200 μέτρων. Εκτός ημιτελικών η σπανουδάκη στα 100 μ. Η ραφαέλα σπανουδάκη έκανε ποδαρικό για την ελλάδα στον στίβο, ωστόσο δεν ήταν αυτό που θα ήθελε. Τέταρτος ο φιλιππίδης, στην πέμπτη θέση δουβαλίδης, σπανουδάκη (vids). Ετησια εκδηλωση τιμητικων βραβευσεων ελληνικησ ολυμπιακησ επιτροπησ. Η ραφαέλα σπανουδάκη προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο. Η ραφαέλα σπανουδάκη αποκλείσθηκε από τον ημιτελικό των 100… ολυμπιακοί αγώνες: Ραφαέλα σπανουδάκη πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη ντόχα 2019.

Post a Comment for "Ραφαελα Σπανουδακη / new1"